Våra medarbetare


Suzanne Lindholm

Verksamhetschef

Suzanne är sjuksköterska med lång erfarenhet av ledande befattningar både inom läkemedelsindustrin och inom den offentliga sjukvården. Hon har tidigare arbetat som chef för Kliniska prövningsenheten på AstraZeneca och för Centraloperation på Skånes Universitetssjukhus. Suzanne började här på kliniken 2013.


Therese Sok

Leg barnmorska

Therese blev klar barnmorska 2009 och började då arbeta på förlossningsavdelningen i Lund. Sedan 2011 arbetar hon med mödravård, preventivmedel och gynekologiskcellprovskontroll. Therese har flertalet vidareutbildningar inom profylax och förlossningsförberedelse och driver parallellt med sin anställning här på CuraÖresunds barnmorskemottagning företaget Med Bebis AB där hon erbjuder kurser för blivande och nyblivna föräldrar.


Åsa Lessing
Leg barnmorska

Åsa blev klar barnmorska 2008 och har därefter arbetat med BB-vård, preventivmedelsrådgivning och mödrahälsovård. År 2013 började Åsa på IVF kliniken CuraÖresund för att arbeta med IVF-behandlingar och kombinerar numera detta arbete med CuraÖresunds barnmorskemottagning. Har nyligen genom Jordemoderns profylax vidareutbildats för att kunna leda profylaxkurser.


Pernilla Brandtman       Leg Barnmorska

Pernilla blev klar barnmorska 2012 och har därefter arbetat med förlossning, preventivmedelsrådgivning och mödrahälsovård. År 2017 började Pernilla på CuraÖresund där hennes tjänst delas mellan IVF-kliniken och barnmorskemottagningen.

email:pernilla.brandtman@barnmorskemottagningen.se


Katarina Lundqvist  Undersköterska

Katarina är utbildad undersköterska sedan 1996. I denna roll har hon framförallt arbetat på vårdboenden och som personlig assistent. De senaste åren har Katarina varit verksam som flygvärdinna. Hennes tjänst är uppdelad på IVF kliniken och barnmorskemottagningen.


Malin Sundler      Specialist i obstetrik & gynekologi

Malin har arbetat som specialistläkare på kvinnokliniken,  Skånes Universitetssjukhus och har under flera år där varit ansvarig för familjeplaneringsenheten. Malin har utöver allmän gynekologi även arbetat mycket med patienter med endometrios och vulvaproblem, där hon var med och startade upp endometriosteamet. Hon har också arbetat med mödravård och studerat sexologi. Utöver detta har Malin också varit styrelseledamot i SFOG (specialistföreningen för obstetrik och gynekologi).