Våra medarbetare


Suzanne Lindholm

Verksamhetschef

Suzanne är sjuksköterska med lång erfarenhet av ledande befattningar både inom läkemedelsindustrin och inom den offentliga sjukvården. Hon har tidigare arbetat som chef för Kliniska prövningsenheten på AstraZeneca och för Centraloperation på Skånes Universitetssjukhus. Suzanne började här på kliniken 2013.


Susanne Elvén

Leg barnmorska

 


Anna Nilsson

Leg barnmorska

Anna blev klar barnmorska 2003 och har därefter främst arbetat inom mödravården men även på förlossningen och BB. Har även arbetat i verksamheter för förlossningsrädda samt håller kurser i profylax.


Pernilla Brandtman

Leg Barnmorska

Pernilla blev klar barnmorska 2012 och har därefter arbetat med förlossning, preventivmedelsrådgivning och mödrahälsovård. År 2017 började Pernilla på CuraÖresund där hennes tjänst delas mellan IVF-kliniken och barnmorskemottagningen.


Katarina Lundqvist

Undersköterska

Katarina är utbildad undersköterska sedan 1996. I denna roll har hon framförallt arbetat på vårdboenden och som personlig assistent. De senaste åren har Katarina varit verksam som flygvärdinna. Hennes tjänst är uppdelad på IVF kliniken och barnmorskemottagningen.


Amanda Thomasdotter

 


Britt Friberg

Specialist gynekologi & obstetrik