Vill du arbeta hos oss

Arbeta hos oss

 

Vill du bli vår nästa medarbetare på Livio?

Är du intresserad av ett meningsfullt arbete som barnmorska? Vi har ett stort tryck på vår mottagning och planerar till hösten att utöka med mer barnmorskekapacitet. Vi söker därför en barnmorska som skulle tycka det var roligt att arbeta hos oss! Vår mottagning är en del av Livio, som är nordens största företag inom reproduktionsmedicin. Som barnmorska på Livio kommer du att ha ett spännande och varierande arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter. Hos oss är passion den främsta meriten. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation och vårt nästa steg är att starta upp en barnavårdcentral som ska vara kopplad till barnmorskemottagningen. Denna mottagning är i full planering och väntas starta under hösten. Har du därför dessutom vidareutbildning som barnsjuksköterska finns det möjlighet att kombinera arbetet och arbeta både på barnmorskemottagningen och barnavårdcentralen vilka bedrivs i samma lokaler.

Arbetsuppgifter
På barnmorskemottagningen arbetar vi enligt ackrediteringsvillkoren för hälsovalet och du ansvarar för handläggandet av den normala graviditeten, erbjuder förlossningsförberedande kurser, preventivmedelsrådgivning samt STI provtagning. Vi erbjuder utöver detta cellprovskontroller enligt screeningprogrammet.
Utöver ovanstående kan arbetet innebära utåtriktat arbete samt rådgivning kring levnadsvanor, gärna genom motiverande samtal. I arbetet ingår även handledning av studerande. Arbetet är självständigt och stimulerande. Du kommer att arbeta i ett team som består av barnmorskor, sexolog, barnsjuksköterska och läkare.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad barnmorska med erfarenhet av mödravård. Har du också vidareutbildning som barnsjuksköterska är du vår drömkandidat! Vi söker en pigg och glad person som ser utmaningar som möjligheter. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du arbetar för att uppnå god trivsel i den dagliga verksamheten och medverkar till att alla patienter känner sig väl bemötta.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Deltid alternativt heltid kan vara aktuellt. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och erbjuder individuell lönesättning.

Kontaktperson
För mer information kring tjänsten kontakta Suzanne Lindholm, verksamhetschef, tel 0722-331314 eller via mail suzanne.lindholm@livio.se . Du kan också läsa mer om vår verksamhet på http://www.barnmorskemottagningen.se

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt CV till suzanne.lindholm@livio.se snarast möjligt, dock senast 2020-08-16. Intervjuer kan ske löpande och tjänsten kan tillsättas så fort vi hittar en lämplig kandidat.

 

 

Generella ansökningar:

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio?

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med starka inslag av forskning och ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Du kan också engagera dig extra i t ex kvalitetsarbete.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till HR-ansvarig jobb@livio.se.