Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Passion är den främsta meriten

Vi söker en barnmorska/sjuksköterska till Livio Fertilitetscentrum Gärdet

Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter, stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig.

Vi är en privat HBTQ- certifierad klinik med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF, äggfrysning och donationsbehandlingar. Kliniken har ca 23 anställda och utför ca 700 behandlingar per år.

Arbetsuppgifter
Som barnmorska/sjuksköterska kommer du att ha ett varierande arbete på mottagningen. Arbetet omfattar mottagningsarbete, information till patienter och telefonrådgivning, assistering vid operativa ingrepp såsom t ex ägguttag, men även att medverka i utvecklingsarbeten. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt som du är en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad Barnmorska eller sjuksköterska med erfarenhet av kvinnosjukvård. I första hand söker vi dig som har erfarenhet av IVF men det är inget krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid
Tillsvidareanställning, 80-100 % tjänstgöringsgrad. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktperson
För mer information kring tjänsten kontakta enhetschef Maria Henricson Ek per
mail.

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av CV samt ett personligt brev till Maria Henricson Ek snarast möjligt, dock senast 2020-03-01. Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.