Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Passion är den främsta meriten

Mottagningschef till Livio Fertilitetscentrum Gärdet

Livio Gärdet är som en del av Liviogruppen en privat klinik i Stockholm med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och assisterad befruktning. Vi erbjuder fertilitetsutredningar, IVF, inseminationer och äggfrysning av medicinska eller sociala skäl. Vi erbjuder privata behandlingar men har också ett avtal med Stockholms läns landsting. Vi har stor erfarenhet, kunskap och intresse för donationsbehandlingar och kliniken är HBTQ-certifierad. Livio Gärdet har ca 23 anställda och utför ca 700 IVF behandlingar per år.

Som mottagningschef på Livio Fertilitetscentrum Gärdet kommer du att ha ett varierande och spännande arbete på mottagning och operation med uppdraget att leda, fördela, följa upp och utveckla mottagningsarbetet och hela klinikens verksamhet. Du kommer att ingå som en viktig person i klinikens ledningsgrupp. Söker du ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter, stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar mottagningsarbete, så som att ge information till patienter/par i behandling och rådgivning per telefon. I ditt arbete som mottagningschef ingår även personalansvar för mottagningen. Du kommer att ha ett nära samarbete med klinikens verksamhetschef. I din roll ingår även att samverka med mottagningschefer på våra övriga kliniker som ingår i koncernen Livio AB.

Vem är du?

Vi söker dig som helst är legitimerad barnmorska. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av IVF men det är inget krav. Du får gärna ha tidigare chefserfarenheter. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål. Det är en fördel om du har erfarenhet från privat verksamhet.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Joacim Larsson på joacim.larsson@livio.se

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till jobb@livio.se snarast möjligt märk din ansökan med ” Mottagningschef Gärdet”, dock senast 2019-11-08, Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.