fbpx

Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Passion är den främsta meriten

Livio Fertilitetscentrum Gärdet är en privat klinik som ingår i Livio-gruppen. Vi har specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF och insemination. Kliniken har ca 20 anställda och utför ca 700 IVF behandlingar per år. Livio-gruppen Nordens största företag inom reproduktionsmedicin med idag nio kliniker i Sverige, Norge och på Island.

Nu söker vi en mottagningschef

Som mottagningschef på Livio Gärdet kommer du att ha ett varierande och spännande arbete på mottagning och operation med uppdraget att leda, fördela, följa upp och utveckla mottagningsarbetet och hela klinikens verksamhet. Du kommer att ingå som en viktig person i klinikens ledningsgrupp. Söker du ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter, stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar mottagningsarbete, så som att ge information till patienter/par i behandling och rådgivning per telefon. I ditt arbete som mottagningschef ingår även personalansvar för mottagningen. Du kommer att ha ett nära samarbete med klinikens verksamhetschef. I din roll ingår även att samverka med mottagningschefer på våra övriga kliniker som ingår i Livio-gruppen.

Vem är du?

Vi söker dig som helst är legitimerad barnmorska eller sjuksköterska. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av IVF men det är inget krav. Du får gärna ha tidigare chefserfarenheter. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål. Det är en fördel om du har erfarenhet från privat verksamhet.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Livio Gärdets verksamhetschef Camilla Stenfelt, camilla.stenfelt@livio.se.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.livio.se/gardet

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till suzanne.lindholm@livio.se snarast möjligt. Märk din ansökan med ” Mottagningschef Gärdet”. Intervjuer kommer att ske löpande även under ansökningstiden.

 

Delad gynekologtjänst mellan Livio/ Cevita Care GynStockholm – Unik möjlighet att lära sig IVF och samtidigt utveckla gynekologisk kompetens.

Är du ute efter att få en unik utbildning inom infertilitet och IVF och samtidigt kunna utveckla och bibehålla en bredd inom gynekologi så är den här tjänsten den rätta för dig.

Livio Gärdet och Cevita Care GynStockholm erbjuder dig att erhålla spetskompetens inom fertilitetsområdet och samtidigt behålla bredd och utveckla din gynekologiska kompetens, en unik chans till en delad tjänst mellan Livio Gärdet och Cevita Care GynStockholm på Kungsholmen.

Livio Gärdet är en del av Livio-gruppen som är Norden största företag inom fertilitetsbehandlingar med nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. Livio Gärdet har specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF, insemination och donationsbehandlingar. Kliniken har ca 20 anställda specialistläkare, barnmorskor och embryologer, och  utför ca 700 IVF behandlingar per år.

Cevita Care – GynStockholm bedriver högkvalitativ specialistvård inom gynekologi. Företaget är Sveriges största privata gynekologklinik med spetskompetens inom all typ av gynekologisk kirurgi, ultraljud, endokrinologi, HRT med bioidentiska hormoner, dysplasi och infertilitet. Idag arbetar 25 gynekologer, specialistutbildade sköterskor och undersköterskor huvudsakligen på S:t Görans sjukhus i Stockholm och utför ca 50 000 patientbesök samt 3000 operationer per år.

Arbetsuppgifter

Livio Gärdet: Du skall tillsammans med övriga läkare, barnmorskor och embryologer på kliniken, ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra konsultationer, rådgivning, utredningar, samt planera och utföra fertilitetsbehandlingar. Utöver detta ingår utredning och behandling av donatorer samt patienter som är i behov av donerade könsceller.

Cevita Care GynStockholm: Som gynekolog hos hos bedriver du en vård som tar hänsyn till varje kvinnas unika behov. Du är med och utvecklar vården för kvinnor med möjlighet till subspecialisering inom dysplasi, infertilitet, ultraljud, endokrinologi, HRT, gynekologisk kirurgi mm

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Som person är du flexibel, lyhörd och du bemöter både patienter och medarbetare med värme och empati. Vi är organisationer som värdesätter stor mångfald, och flerspråkighet är extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen och goda referenser är ett krav.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Camilla Stenfelt, camilla.stenfelt@livio.se

Du kan också läsa mer om verksamheterna på

www.livio.se/Gärdet

www.cevitacare.se

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till camilla.stenfelt@livio.se så snart som möjligt då urval sker löpande.