Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Passion är den främsta meriten

Livio Fertilitetscentrum Gärdet är en privat klinik som ingår i Livio-gruppen. Vi har specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF och insemination. Kliniken har ca 20 anställda och utför ca 700 IVF behandlingar per år. Livio-gruppen Nordens största företag inom reproduktionsmedicin med idag nio kliniker i Sverige, Norge och på Island.

 

Delad gynekologtjänst mellan Livio/ Cevita Care GynStockholm – Unik möjlighet att lära sig IVF och samtidigt utveckla gynekologisk kompetens.

Är du ute efter att få en unik utbildning inom infertilitet och IVF och samtidigt kunna utveckla och bibehålla en bredd inom gynekologi så är den här tjänsten den rätta för dig.

Livio Gärdet och Cevita Care GynStockholm erbjuder dig att erhålla spetskompetens inom fertilitetsområdet och samtidigt behålla bredd och utveckla din gynekologiska kompetens, en unik chans till en delad tjänst mellan Livio Gärdet och Cevita Care GynStockholm på Kungsholmen.

Livio Gärdet är en del av Livio-gruppen som är Norden största företag inom fertilitetsbehandlingar med nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. Livio Gärdet har specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF, insemination och donationsbehandlingar. Kliniken har ca 20 anställda specialistläkare, barnmorskor och embryologer, och  utför ca 700 IVF behandlingar per år.

Cevita Care – GynStockholm bedriver högkvalitativ specialistvård inom gynekologi. Företaget är Sveriges största privata gynekologklinik med spetskompetens inom all typ av gynekologisk kirurgi, ultraljud, endokrinologi, HRT med bioidentiska hormoner, dysplasi och infertilitet. Idag arbetar 25 gynekologer, specialistutbildade sköterskor och undersköterskor huvudsakligen på S:t Görans sjukhus i Stockholm och utför ca 50 000 patientbesök samt 3000 operationer per år.

Arbetsuppgifter

Livio Gärdet: Du skall tillsammans med övriga läkare, barnmorskor och embryologer på kliniken, ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra konsultationer, rådgivning, utredningar, samt planera och utföra fertilitetsbehandlingar. Utöver detta ingår utredning och behandling av donatorer samt patienter som är i behov av donerade könsceller.

Cevita Care GynStockholm: Som gynekolog hos hos bedriver du en vård som tar hänsyn till varje kvinnas unika behov. Du är med och utvecklar vården för kvinnor med möjlighet till subspecialisering inom dysplasi, infertilitet, ultraljud, endokrinologi, HRT, gynekologisk kirurgi mm

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Som person är du flexibel, lyhörd och du bemöter både patienter och medarbetare med värme och empati. Vi är organisationer som värdesätter stor mångfald, och flerspråkighet är extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen och goda referenser är ett krav.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Camilla Stenfelt, camilla.stenfelt@livio.se

Du kan också läsa mer om verksamheterna på

www.livio.se/Gärdet

www.cevitacare.se

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till camilla.stenfelt@livio.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 4 oktober 2020.

 

Livio Fertilitetscentrum Gärdet söker en Specialistläkare

Vi söker en specialistläkare och erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar, samt ett roligt och omväxlande arbete där du har goda möjligheter att påverka din utveckling.

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på Livio Gärdet kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av infertila par. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter
Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra konsultationer, rådgivning, utredningar, samt planera och utföra fertilitetsbehandlingar. Utöver detta ingår utredning och behandling av donatorer samt patienter som är i behov av donerade könsceller.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Ett empatiskt förhållningsätt är ett krav.
Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid
Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Camilla Stenfelt, camilla.stenfelt@livio.se

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till joacim.larsson@livio.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 2020-07-05

 

Vi söker en embryolog till Livio Fertilitetscentrum Gärdet

Kliniken har ca 20 anställda och utför ca 700 IVF behandlingar per år.  Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter
Livio Fertilitetscentrum Gärdet söker en ny medarbetare till IVF-laboratoriet. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid
Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktperson
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Jens Winerdal på mail jens.winerdal@livio.se Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se.

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till jens.winerdal@livio.se snarast möjligt, dock senast 2020-07-31. Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.