Vill du arbeta hos oss

 

Vi söker nu en receptionist till Livio Göteborg (vikariat)

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som receptionist har du en viktig servicefunktion då du är vårt ansikte mot patienter och besökare. Du skall kunna ge ett gott bemötande och omhändertagande. Du behärskar svenska språket väl och har en god kommunikativ förmåga. Du ska även kunna uttrycka dig på engelska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som receptionist och extra plus om du har erfarenhet från vården.

Arbetsuppgifterna: Varierande som i huvudsak innefattar att ta emot, registrera och ta hand om besökande patienter. Du skall också ta emot kortbetalningar samt ha koll på flödet i väntrummet.

Ansvarsområden: Posthanteringen under förmiddagen. Beställningar och inköp av visst material till mottagningen. Inskrivning av diverse normala blodprovsresultat efter granskning av barnmorska. Scanning av provsvar/journaler mm. Registrering av inkomna FAX.mm.

Vikariatet är på 60 %. Arbetsstart 1 april 2020.
Arbetstider: 07:15- 12:15 måndag till fredag.

Om Livio Fertilitetscentrum Göteborg:
Livio Fertilitetscentrum på Carlanderska Sjukhuset i Göteborg är en av Sveriges första privata IVF kliniker. Idag utförs årligen ca 1300 IVF-behandlingar hos oss. Det finns en stark forskningstradition på kliniken och vår ambition är att ständigt fortsätta driva utvecklingen av IVF.

Kunskapen och erfarenheten hos varje enskild medarbetare är viktig för oss för att ligga i framkant. Men lika viktigt är bemötandet och dialogen med våra patienter. Vi lägger därför varje dag stor vikt på omhändertagandet av våra patienter. Genomförandet av patienternas behandlingar innebär ett lagarbete som kräver flexibilitet och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna (barnmorskor, embryologer, läkare, undersköterska och övrig personal).

Ansök redan idag: Vikariatet är från den 1/4 2020 till den 9/7 2021 (ev längre).
Om det här låter intressant, skicka ditt CV och ett kort ansökningsbrev till Annika Söderman, annika.soderman@livio.se Hit kan du också skicka frågor om du har några funderingar om vikariatet.