Vill du arbeta hos oss

Ledig tjänst:

Mottagningschef till Livio Fertilitetscentrum Göteborg

Livio Fertilitetscentrum Göteborg

Vi är en privat klinik på Carlanderska sjukhuset med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF och insemination med spetskompetens inom andrologi (utredning och behandling av svår manlig barnlöshet) samt PCOS (polycystiskt ovarialsyndrom). Vi utför donatorinsemination till heterosexuella/samkönade par och ensamstående kvinnor och erbjuder nedfrysning av obefruktade ägg både av medicinska och sociala skäl. Kliniken har ca 30 anställda och utför ca 1300 IVF behandlingar per år. Kliniken ägs av Livio, Nordens största aktör inom IVF med idag 9 kliniker i Sverige, Norge och på Island.

Som mottagningschef på Livio Fertilitetscentrum Göteborg kommer du att ha ett varierande och spännande arbete på mottagning och operation med uppdraget att leda, fördela, följa upp och utveckla mottagningsarbetet och hela klinikens verksamhet. Du kommer att ingå som en viktig person i klinikens ledningsgrupp. Söker du ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter, stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar mottagningsarbete, så som att ge information till patienter/par i behandling och rådgivning per telefon. I ditt arbete som mottagningschef ingår även personalansvar och schemaläggning för mottagningen. Du kommer att ha ett nära samarbete med klinikens verksamhetschef. I din roll ingår även att samverka med mottagningschefer på våra övriga kliniker som ingår i koncernen Livio AB.

Vem är du?

Vi söker dig som helst är legitimerad barnmorska. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av IVF men det är inget krav. Du får gärna ha tidigare chefserfarenheter. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Göran Westlander, verksamhetschef/medicinsk ledningsansvarig Livio Fertilitetscentrum Göteborg 0733-26 11 25. Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se/goteborg

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till goran.westlander@livio.se snarast möjligt, dock senast 2018-08-30. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

 

Kliniken drivs idag i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8 000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar. Besök oss gärna på www.livio.se