Vill du arbeta hos oss

 

Biomedicinsk analytiker till Livio Egg and Sperm Bank

Livio Egg and Sperm Bank är en del av Livio  och rekryterar donatorer för att hjälpa ofrivilligt barnlösa par och kvinnor att få sitt efterlängtade barn. Vår verksamhet växer och vi söker därför två biomedicinska analytiker till våra avdelningar, vid Livio Kungsholmen och vid Livio Göteborg.

Är du ute efter ett intressant och meningsfullt jobb kan detta vara en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter
Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Ta emot donatorer
  • Registrera, analysera, preparera och frysa inspermieprov
  • Metodutveckling

Vem är du?
Vi söker dig som kan jobba självständigt, men som också trivs med att jobba och samarbeta i team med alla oss härliga medarbetare inom olika yrkeskategorier och med olika personligheter.

Du är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande och det är en stor fördel om du har erfarenhet av spermiediagnostik eller cellodling men det är inget krav.
Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots hög belastning i perioder. Du har en hög ansvarskänsla, är flexibel, serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård och omsorg i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med verksamhetens mål.

Arbetstid

Visstidsanställning, i första hand 6 månader, 50-100%, från 1 september eller efter avtal. Arbete kan förekomma vissa lördagar.

Kontaktperson
För mer information kring tjänsten kontakta Mona Bungum, vd, tel +46 73 985 05 22. Du kan också läsa mer om verksamheten på https://livio.se/livio-spermbank/

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till mona.bungum@livio.se snarast möjligt, dock senast 2020-08-15. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.