Lediga tjänster

Nu söker vi en laboratoriechef till Livio Fertilitetscentrum Malmö 

Är du intresserad av ett meningsfullt arbete som laboratoriechef på Livio Fertilitetscentrum i Malmö? Livio i Malmö är en del av Livio AB, Nordens största företag inom reproduktionsmedicin. Som laboratoriechef på Livio i Malmö kommer du att ha ett varierande arbete i laboratoriet med uppdraget att leda, följa upp och utveckla laboratoriet och klinikens verksamhet. Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp.  Är du ute efter ett meningsfullt jobb med varierande arbetsuppgifter och mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig, ta chansen!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling, mikroinjektion och kryopreservation av embryon, spermier och ägg. Vid kliniken utförs även behandlingar med donerade spermier. I ditt arbete som laboratoriechef ingår även att leda, följa upp och utveckla laboratoriet och klinikens verksamhet utifrån uppsatta mål.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete och ESHRE-certifiering (klinisk embryolog). Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav.

Vi ser gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet och intresse för att utveckla både medarbetare och verksamhet. Ledarskapsutbildning är meriterande. Du skall vara engagerad och tydlig i ditt ledarskap och ha förmågan att få gruppen att arbeta mot samma mål. Du behöver även ha förmåga att arbeta strukturerat i stunder av tidspress. Kunskaper om personalfrågor och ekonomi är meriterande. Vi ser även att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktperson

För mer information kring tjänsten kontakta Christina Persson, verksamhetschef, tel 0708 – 500665. Du kan också läsa mer om verksamheten här.

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till christina.persson@livio.se snarast möjligt, dock senast 2018-03-18. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.