Lediga jobb

Vi söker en embryolog till Livio  Malmö

Beskrivning av jobbet

Livio Fertilitetscentrum Malmö är en privat klinik med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF och insemination. Livio i Malmö är en del av Livio AB, Nordens största företag inom reproduktionsmedicin med idag nio kliniker i Sverige, Norge och på Island.

Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig. Arbetsuppgifter Livio Fertilitetscentrum Malmö söker en ny medarbetare till IVF-laboratoriet. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon. Vem är du? Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete.

Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Kontaktperson för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Lisa Nolte på telefon 070-143 75 75 eller mail lisa.nolte@livio.se.

Välkommen med din ansökan! Kliniken drivs i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8 000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata ägg- och spermabanken samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Arbetslivserfarenhet

Embryolog: erfarenhet efterfrågas

Om anställningsvillkor

Tillsvidareanställning 80 – 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktinformation

Telefonnummer
040-6150600

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till lisa.nolte@livio.se snarast möjligt, dock senast 2019-05-20. Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.

Sök jobbet senast 20 maj 2019

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till lisa.nolte@livio.se snarast möjligt, dock senast 2019-05-20. Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.