Information om vår flytt och nya klinik för Livio Umeå

Livio Umeå kommer som många av er vet att under våren flytta till helt nya lokaler i Umeå. Eftersom vi inte kan vara kvar på Norrlands Universitetssjukhus har vi nu byggt en helt ny och fantastiskt fin klinik, specifikt anpassad efter vår verksamhet.

Vi flyttar in den 23/4.  Detta innebär att vi under några veckor kommer att ha ett uppehåll i verksamheten då vi tillfälligt står utan operationssal och laboratorium. Sista dagen för äggplock innan flytten är den 19/4.

Vad innebär detta för dig som patient?

Några av er patienter kommer tyvärr inte att kunna starta era behandlingar under de datum som tidigare planerats för IVF, frysåterföringar och inseminationer. Vi är hemskt ledsna över att dessa behandlingar blir något försenade men kommer att göra allt vi kan för att under tiden hjälpa er på bästa sätt. Vi ställer mycket höga kvalitetskrav på vår klinik och det fundamentalt för att kunna starta upp behandlingar och ta hand om era ägg, spermier och embryon är att vårt laboratorium är godkänt enligt alla de regler och riktlinjer vi har.  Så snart vi har exakta datum för när behandlingarna kan komma igång kommer ni att meddelas. Våra mottagningsbesök och telefonrådgivning kommer att fungera som vanligt även direkt efter att vi flyttat in.

Vi informerar löpande om vår flytt på Instagram och sparar all information i Höjdpunkter på Instagram. Det är viktigt för oss att ni känner er delaktiga i era behandlingar och ni är hjärtligt välkomna att höra av er till vår telefonrådgivning när det gäller er specifika behandling.