Vill du arbeta hos oss

Nu söker vi en laboratoriechef

Är du intresserad av ett meningsfullt och roligt arbete, med patienterna i fokus, som laboratoriechef på Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen? Vi är stolta över att kliniken på Kungsholmen firar 20 års jubileum i år!

Som laboratoriechef kommer du att ha ett varierande arbete med uppdraget att leda, följa upp och utveckla laboratoriet och klinikens verksamhet. Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp. Är du ute efter ett intressant och meningsfullt jobb med viss patientkontakt, varierande arbetsuppgifter och mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling, mikroinjektion, embryobedömning, återföring och kryopreservation av embryon, spermier och ägg. Vid kliniken utförs även behandlingar med donerade gameter. I ditt arbete som laboratoriechef ingår även att leda, följa upp och utveckla laboratoriet och klinikens verksamhet utifrån uppsatta mål.

Vem är du?

Vi söker dig som gillar att jobba i team i dagligt samarbete med alla oss härliga medarbetare som har olika personligheter och yrkeskategorier. Du är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Är du ESHRE-certifierad (klinisk embryolog) är det meriterande. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav.
Vi ser gärna att du har intresse för att utveckla både medarbetare och verksamhet. Ledarskapsutbildning är meriterande. Du skall vara engagerad och tydlig i ditt ledarskap och ha förmågan att få gruppen att arbeta mot samma mål. Du behöver även ha förmåga att arbeta strukturerat i stunder av tidspress. Kunskaper om personalfrågor och ekonomi är meriterande. Vi ser även att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktperson

För mer information kring tjänsten kontakta Marie Klinta, verksamhetschef, marie.klinta@livio.se.

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till marie.klinta@livio.se eller Livio Kungsholmen, Marie Klinta, S:t Görans sjukhus, 112 81 Stockholm snarast möjligt dock senast 2020-10-23. Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.

Vi söker en embryolog till Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen

Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig. Vi är stolta över att kliniken på Kungsholmen firar 20 års jubileum i år!

Arbetsuppgifter

Livio Fertilitetscentrum söker en ny medarbetare till IVF-laboratoriet. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav. Du kommer att arbeta i ett trevligt team med läkare, barnmorskor, undersköterskor, embryologer och administrativ personal så det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår patientnära arbete. Du skall vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktperson

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Marie Klinta på mail marie.klinta@livio.se Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se.

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till marie.klinta@livio.se eller Livio Kungsholmen, Marie Klinta, S:t Görans sjukhus, 112 81 Stockholm snarast möjligt, dock senast 2020-10-23. Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.