Vill du arbeta hos oss

Nu söker vi en embryolog till Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen

Vi har landstingsavtal och specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF, insemination och donation. På Livio Kungsholmen arbetar ca 20 anställda och vi utför ca 500 IVF behandlingar per år. Livio Kungsholmen är en del av Livio-gruppen, Nordens största företag inom reproduktionsmedicin med idag nio kliniker i Sverige, Norge och på Island.

Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Livio Kungsholmen söker en ny medarbetare till IVF-laboratoriet. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav. Du kommer att arbeta i ett trevligt team med läkare, barnmorskor, undersköterskor, embryologer och administrativ personal så det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår patientnära arbete. Du skall vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid
Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktperson
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Sirpa Lundman på telefon 08-68457207 eller mail sirpa.lundman@livio.se . Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se.

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till sirpa.lundman@livio.se eller Livio Kungsholmen, Sirpa Lundman, S:t Görans sjukhus, 112 81 Stockholmsnarast möjligt, dock senast 2019-12-15. Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.

Kika gärna här  för att hitta Livio-gruppens övriga lediga tjänster.