Vill du arbeta hos oss

Just nu har vi inga lediga tjänster

Du är alltid välkommen med en intresseanmälan. Sänd då din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till jobb@livio.se.

Passion är den främsta meriten

Lediga tjänster:

Nu söker vi en IVF-läkare!

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på någon av våra kliniker kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av infertila par. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra infertilitetsutredningar, ta emot par för konsultation/rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Andrén HR Ansvarig, 0706889240 eller verksamhetschef på respektive klinik:

Livio Fertilitetscentrum Umeå, Karin Svensson 076-9459806

Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida: www.livio.se

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till cecilia.andren@livio.se  så snart som möjligt.