Vill du arbeta hos oss

Lediga tjänster:

Vi söker vikarierande Embryolog till Livio Fertilitetscentrum Umeå

Arbetsuppgifter

Livio Fertilitetscentrum Umeå söker en ny medarbetare till IVF-laboratoriet.  Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav.

Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

70 % tjänstgöring som ger dig tillfälle att kombinera med annan tjänst. Under hösten 2019 finns möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Mari Åström, 070-259 14 27. Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se/umea

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till mari.astrom@livio.se snarast möjligt, dock senast 2018-10-28.

 

Vi söker IVF-läkare

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på någon av våra kliniker kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av infertila par. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra infertilitetsutredningar, ta emot par för konsultation/rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Andrén HR Ansvarig, 0706889240 eller verksamhetschef på respektive klinik:

Livio Fertilitetscentrum Umeå, Karin Svensson 076-9459806

Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida: www.livio.se

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till karin.svensson@livio.se  så snart som möjligt.