Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio Fertilitetscentrum

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med bred medicinsk verksamhet och forskning i ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling.  Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till HR-ansvarig jobb@livio.se.

 

Delad gynekologtjänst mellan Livio/ Cevita Care GynStockholm – Unik möjlighet att lära sig IVF och samtidigt utveckla gynekologisk kompetens.

Är du ute efter att få en unik utbildning inom infertilitet och IVF och samtidigt kunna utveckla och bibehålla en bredd inom gynekologi så är den här tjänsten den rätta för dig.

Livio Gärdet och Cevita Care GynStockholm erbjuder dig att erhålla spetskompetens inom fertilitetsområdet och samtidigt behålla bredd och utveckla din gynekologiska kompetens, en unik chans till en delad tjänst mellan Livio Gärdet och Cevita Care GynStockholm på Kungsholmen.

Livio Gärdet är en del av Livio-gruppen som är Norden största företag inom fertilitetsbehandlingar med nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. Livio Gärdet har specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF, insemination och donationsbehandlingar. Kliniken har ca 20 anställda specialistläkare, barnmorskor och embryologer, och  utför ca 700 IVF behandlingar per år.

Cevita Care – GynStockholm bedriver högkvalitativ specialistvård inom gynekologi. Företaget är Sveriges största privata gynekologklinik med spetskompetens inom all typ av gynekologisk kirurgi, ultraljud, endokrinologi, HRT med bioidentiska hormoner, dysplasi och infertilitet. Idag arbetar 25 gynekologer, specialistutbildade sköterskor och undersköterskor huvudsakligen på S:t Görans sjukhus i Stockholm och utför ca 50 000 patientbesök samt 3000 operationer per år.

Arbetsuppgifter

Livio Gärdet: Du skall tillsammans med övriga läkare, barnmorskor och embryologer på kliniken, ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra konsultationer, rådgivning, utredningar, samt planera och utföra fertilitetsbehandlingar. Utöver detta ingår utredning och behandling av donatorer samt patienter som är i behov av donerade könsceller.

Cevita Care GynStockholm: Som gynekolog hos hos bedriver du en vård som tar hänsyn till varje kvinnas unika behov. Du är med och utvecklar vården för kvinnor med möjlighet till subspecialisering inom dysplasi, infertilitet, ultraljud, endokrinologi, HRT, gynekologisk kirurgi mm

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Som person är du flexibel, lyhörd och du bemöter både patienter och medarbetare med värme och empati. Vi är organisationer som värdesätter stor mångfald, och flerspråkighet är extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen och goda referenser är ett krav.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Camilla Stenfelt, camilla.stenfelt@livio.se

Du kan också läsa mer om verksamheterna på

www.livio.se/Gärdet

www.cevitacare.se

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till camilla.stenfelt@livio.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 4 oktober 2020.

 

Är du Livio-gruppens nya HR-ansvarige?                          

Brinner du för att utveckla arbetsplatser och medarbetare? Vill du arbeta i en verksamhet där vi gör skillnad varje dag? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

Om tjänsten

Som HR-ansvarig inom Livio-gruppen kommer du att arbeta både operativt och strategiskt med personalfrågor. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat chefsstöd, introduktion av nyanställda, stöd i arbetsrättsliga frågor och hälso- och rehabsamtal. Stort fokus kommer också ligga på arbetsmiljön, den sociala såväl som den organisatoriska, där du kommer att vara delaktig i riskbedömningar, ansvara för medarbetarundersökningar o.s.v. Du är med och samordnar rekryteringar och utbildningar. Även arbete kring friskvård och trivsel ingår i rollen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat:

 • Att vara ett stöd till VD samt våra chefer
 • Bollplank i arbetsrättsliga frågor
 • Introduktion av nyanställda
 • Övergripande arbetsmiljöarbete
 • Vara rekryterings- och utbildningssamordnare
 • Arbeta med kompetensutveckling
 • Övergripande kontakt med arbetsgivarorganisationen, Almega.

Arbetet sker framförallt dagtid, måndag- fredag och din placering kommer att vara i Stockholm. Du rapporterar direkt till VD.

Kvalifikationer

Du har en examen från högskola/universitet inom relevant område och har mer än 5 års erfarenhet inom HR. Goda kunskaper inom området för arbetsrätt är viktiga för att lyckas i rollen. Du är en utmärkt kommunikatör och har en mycket hög grad av respekt och integritet för de människor du möter.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i en internationell organisation samt att du är van vid fackliga förhandlingar.

Krav för tjänsten:

 • Relevant utbildning från högskola/universitet
 • Minst 5 års erfarenhet av arbete inom HR
 • Goda kunskaper inom arbetsrätt och rekrytering
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Du har en hög ansvarskänsla och kan driva egna ansvarsområden framåt. Att sträva efter effektivitet i arbetet är självklart för dig. Du bidrar till en god arbetsmiljö, positiv kultur och till att medarbetarna trivs och känner en stolthet över att arbeta inom Livio. Som person är du serviceinriktad, självständig, proaktiv och relationsskapande. Du känner igen dig som ansvarstagande på så vis att du är van att söka egna svar och ser till att alltid hitta rätt lösning för varje situation

För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel med en utpräglad servicekänsla och du ska ha lätt för att samarbeta. Du har förmågan att möta människor där de befinner sig och bidra med din personlighet till ett positivt arbetsklimat. Vi söker dig som har förmågan att få olika personalkategorier att arbeta mot samma mål.

Vi värdesätter egenskaper som handlingskraft, lyhördhet, kommunikationsförmåga och tydlighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och samtidigt roligt arbete i en framgångsrik och växande organisation. Våra medarbetare präglas av stor kunskap inom sina respektive områden och starkt engagemang för verksamheten. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform                                                                                                               

Heltidsanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Ersättning

Fast månadslön.

Ansökan                             

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan med ett personligt brev samt meritförteckning till suzanne.lindholm@livio.se För mer information om tjänsten kontakta gärna Henrik Hernander, VD, henrik.hernander@livio.se Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2020-10-02. Intervjuer kommer att ske löpande även under ansökningstiden.

 

 

Livio Fertilitetscentrum Göteborg söker en barnmorska

Livio Göteborg är belägen på Carlanderska Sjukhuset i Göteborg och erbjuder utöver specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning, även spetskompetens inom andrologi (utredning och behandling av svår manlig barnlöshet). Gametdonation är en växande verksamhet och vi utför både spermie- och äggdonation. Vi erbjuder också nedfrysning av obefruktade ägg, både av medicinska och sociala skäl. Vi utreder och behandlar spermie- och äggdonatorer åt Livios egna ägg- och spermiebank (LESB). Kliniken har cirka 30 anställda och utför cirka 1300 IVF behandlingar per år.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar mottagningsarbete, information till patienter, rådgivning per telefon och assisterande vid ägguttag, men även att medverka vid forsknings- och utvecklingsarbete. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av IVF men det är inget krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Arbetsbelastningen varierar och du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid

Tillsvidareanställning 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Helgarbete förekommer.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Söderman, enhetschef Livio Fertilitetscentrum Göteborg annika.söderman@livio.se. Du kan också läsa mer på vår hemsida www.livio.se/goteborg. Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till annika.söderman@livio.se snarast möjligt, dock senast 2020-10-15. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

 

 

Nu söker vi två barnmorskor till Livio Kungsholmen

Vi erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar, samt ett roligt och omväxlande arbete där du har goda möjligheter att påverka din utveckling. Vi är stolta över att kliniken på Kungsholmen firar 20 års jubileum i år!

Vill du bli en av oss?
Vi är ca 20 stycken i teamet som arbetar på kliniken bestående av barnmorskor, läkare, embryologer och undersköterskor. Som barnmorska hos oss kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med utredning, information och behandling av infertila patienter/par. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetet omfattar mottagningsarbete, information och planering av de olika behandlingarna till patienter. Telefonrådgivning, samtal och assistering vid operativa ingrepp såsom t ex ägg-uttag. Utöver detta ingår utredning och behandling av donatorer samt patienter som är i behov av donerade könsceller.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, det är meriterande om du har IVF erfarenhet men det är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Vi välkomnar sökande med olika kulturell bakgrund och ser det som en fördel om du behärskar andra språk utöver svenska och engelska. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad.

Arbetstid
Tillsvidareanställning dagtid 75-100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktperson
För mer information kring tjänsten kontakta Cecilia Lené mottagningschef, cecilia.lene@livio.se

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till Cecilia Lenè snarast möjligt, dock senast 2020-09-14 Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsterna kan bli tillsatta före sista ansökningsdag.

 

 

Vi söker en specialistläkare till Livio Falun

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på någon av våra kliniker kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av infertila par. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra infertilitetsutredningar, ta emot par för konsultation/rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Raghad Samir 073-7715540

 

 

Livio Fertilitetscentrum Gärdet söker en Specialistläkare

Vi söker en specialistläkare och erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar, samt ett roligt och omväxlande arbete där du har goda möjligheter att påverka din utveckling.

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på Livio Gärdet kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av infertila par. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter
Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra konsultationer, rådgivning, utredningar, samt planera och utföra fertilitetsbehandlingar. Utöver detta ingår utredning och behandling av donatorer samt patienter som är i behov av donerade könsceller.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Ett empatiskt förhållningsätt är ett krav.
Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid
Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Camilla Stenfelt, camilla.stenfelt@livio.se

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till camilla.stenfelt@livio.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 2020-09-20