Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio Fertilitetscentrum

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med starka inslag av forskning och ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Du kan också engagera dig extra i t ex kvalitetsarbete.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till HR-ansvarig jobb@livio.se.

 

LEDIGA TJÄNSTER

 

Vi söker en koncerngemensam Laboratoriechef till Livio!

Vi söker en koncernövergripande Laboratoriechef som ska leda och samordna våra laboratorier mot gemensamma mål. Du kommer att arbeta i nära samarbete med både vår medicinska chef och våra engagerade och kompetenta laboratoriechefer på de respektive klinikerna.

Arbetsuppgifter
Som koncerngemensam Laboratoriechef kommer du att tillsammans med medicinska chefen formulera och sätta övergripande mål och handlingsplaner för Livios laboratorieverksamhet som helhet. Du kommer också ansvara för att upprätta övergripande rutiner och arbetsmetoder för laboratorieverksamheten i koncernen, samt vid dess kliniker, i syfte att optimera klinikernas totala medicinska resultat. Kunskapsöverföring mellan klinikerna är en betydande och viktig del av uppdraget. Du rapporterar direkt till den Medicinska chefen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en grundutbildning som Biomedicinsk analytiker, biolog eller motsvarande. Du skall vara ESHRE-certifierad klinisk embryolog och inneha doktorsexamen. Tidigare ledarskapserfarenhet är starkt meriterande. Vi förutsätter att du har mycket goda referenser från tidigare anställningar samt behärskar det svenska och det engelska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du skall vara engagerad och resultatinriktad och ha en mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och samtidigt roligt arbete i en framgångsrik och växande organisation. Våra medarbetare präglas av stor kunskap inom sina respektive områden och starkt engagemang för verksamheten. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform
Fast anställning. Omfattning och tillträde efter överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ersättning
Fast månadslön.

Ansökan
För mer information kontakta gärna Anna Karin Lind, medicinsk chef, på annakarin.lind@livio.se eller telefon 0767-688139. Du söker tjänsten via mail till suzanne.lindholm@livio.se Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2020-01-31. Intervjuer kan ske löpande även under ansökningstiden.

Nu söker vi en embryolog till Livio Fertilitetscentrum Kungsholmen

Vi har landstingsavtal och specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF, insemination och donation. På Livio Kungsholmen arbetar ca 20 anställda och vi utför ca 500 IVF behandlingar per år. Livio Kungsholmen är en del av Livio-gruppen, Nordens största företag inom reproduktionsmedicin med idag nio kliniker i Sverige, Norge och på Island.

Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Livio Kungsholmen söker en ny medarbetare till IVF-laboratoriet. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav. Du kommer att arbeta i ett trevligt team med läkare, barnmorskor, undersköterskor, embryologer och administrativ personal så det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår patientnära arbete. Du skall vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid
Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktperson
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Sirpa Lundman på telefon 08-68457207 eller mail sirpa.lundman@livio.se . Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se.

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till sirpa.lundman@livio.se eller Livio Kungsholmen, Sirpa Lundman, S:t Görans sjukhus, 112 81 Stockholmsnarast möjligt, dock senast 2019-12-15. Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.