Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio Fertilitetscentrum

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med starka inslag av forskning och ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Du kan också engagera dig extra i t ex kvalitetsarbete.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till HR-ansvarig info@livio.se.

 

Lediga tjänster:

Vi söker en IVF-läkare till vår klinik i Falun!

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på någon av våra kliniker kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av infertila par. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra infertilitetsutredningar, ta emot par för konsultation/rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Raghad Samir 073-7715540

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till raghad.samir@livio.se  så snart som möjligt.

 

Vi söker en Embryolog till Livio Fertilitetscentrum Gärdet


Arbetsuppgifter

Livio Fertilitetscentrum Gärdet söker en ny medarbetare till IVF-laboratoriet.  Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav.

Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Jens Winerdal på telefon 070-771 12 86 eller mail jens.winerdal@livio.se . Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se.

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till jens.winerdal@livio.se snarast möjligt, dock senast 2018-09-15. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

 

Vi söker vikarierande Embryolog till Livio Fertilitetscentrum Umeå

Kliniken är belägen på Norrlands Universitetssjukhus i Umeå och utöver specialistkunskap inom reproduktionsmedicin så finns här även landets enda privata donationsverksamhet inom assisterad befruktning. Kliniken har ca 20 anställda och utför ca 800 IVF behandlingar per år.

Arbetsuppgifter

Livio Fertilitetscentrum Umeå söker en ny medarbetare till IVF-laboratoriet.  Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav.

Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

50 % tjänstgöring som ger dig tillfälle att kombinera med annan tjänst. Under hösten 2019 finns möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Mari Åström, 070-259 14 27. Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se/umea

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till mari.astrom@livio.se snarast möjligt, dock senast 2018-08-19.

 

Mottagningschef till Livio Fertilitetscentrum Göteborg

Vi är en privat klinik på Carlanderska sjukhuset med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och behandlingar inom assisterad befruktning såsom IVF och insemination med spetskompetens inom andrologi (utredning och behandling av svår manlig barnlöshet) samt PCOS (polycystiskt ovarialsyndrom). Vi utför donatorinsemination till heterosexuella/samkönade par och ensamstående kvinnor och erbjuder nedfrysning av obefruktade ägg både av medicinska och sociala skäl. Kliniken har ca 30 anställda och utför ca 1300 IVF behandlingar per år.

Som mottagningschef på Livio Fertilitetscentrum Göteborg kommer du att ha ett varierande och spännande arbete på mottagning och operation med uppdraget att leda, fördela, följa upp och utveckla mottagningsarbetet och hela klinikens verksamhet. Du kommer att ingå som en viktig person i klinikens ledningsgrupp. Söker du ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter, stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar mottagningsarbete, så som att ge information till patienter/par i behandling och rådgivning per telefon. I ditt arbete som mottagningschef ingår även personalansvar och schemaläggning för mottagningen. Du kommer att ha ett nära samarbete med klinikens verksamhetschef. I din roll ingår även att samverka med mottagningschefer på våra övriga kliniker som ingår i koncernen Livio AB.

Vem är du?

Vi söker dig som helst är legitimerad barnmorska. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av IVF men det är inget krav. Du får gärna ha tidigare chefserfarenheter. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Göran Westlander, verksamhetschef/medicinsk ledningsansvarig Livio Fertilitetscentrum Göteborg 0733-26 11 25. Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se/goteborg

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till goran.westlander@livio.se snarast möjligt, dock senast 2018-08-16. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.