Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio Fertilitetscentrum

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med starka inslag av forskning och ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Du kan också engagera dig extra i t ex kvalitetsarbete.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till HR-ansvarig info@livio.se.

Vi söker en sjuksköterska till Livio Umeå

Nu söker vi en sjuksköterska till Livio fertilitetscentrum Umeå
Arbetet omfattar mottagningsarbete, information till patienter, rådgivning per telefon och assisterande vid ägguttag men även att medverka i forsknings- och utvecklingsarbete. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten.

Vem är du? Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, det är en fördel om du har erfarenhet av kvinnosjukvård och/eller IVF men inget krav. Du ska vara flexibel med utpräglad servicekänsla och ha lätt för att samarbeta. Du ska även vara självständig i ditt arbetssätt och kunna driva egna ansvarsområden framåt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Vi välkomnar sökande med olika kulturell bakgrund och ser det som en fördel om du behärskar även andra språk utöver svenska och engelska.

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100 %. Helgarbete kan förekomma.
Kontaktperson För mer information om tjänsten kontakta Ann-Louise Knipström, enhetschef på mottagningen. Telefon: 070-3241762 Epost: annlouise.knipstrom@livio.se

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till annlouise.knipstrom@livio.se snarast möjligt, dock senast 2019-06-09. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

 

Vi söker en embryolog till Livio  Malmö

Livio Fertilitetscentrum Malmö söker en ny medarbetare till IVF-laboratoriet. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Tillsvidareanställning 80 – 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Lisa Nolte på telefon 070-143 75 75 eller mail lisa.nolte@livio.se. Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se.

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till lisa.nolte@livio.se snarast möjligt, dock senast 2019-05-20. Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.

IVF-gruppen vid Sophiahemmet söker en ny medarbetare.

Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande.  IVF-gruppen vid Sophiahemmet startade sin verksamhet 1984 som den första privata IVF-kliniken i Norden. Varje år utförs runt 800 IVF-behandlingar och inom kliniken utförs även andra fertilitetsbehandlingar och utredningar. IVF-gruppen vid Sophiahemmet är en del av Livio-gruppen.

Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning, har goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter samt bl a friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av laborativt arbete såsom sterilteknik, cellodling och embryologi. Att vara noggrann och systematiskt är av stor vikt. Erfarenhet av kvalitetsarbete och tidigare arbete vid en fertilitetsenhet är en merit.

Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse. Fast lön.

Intervjuer sker fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan till: anna.ivansson@sophiahemmet.se

eller till:

IVF- gruppen vid Sophiahemmet AB
Box 5605
11486 STOCKHOLM