Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio Fertilitetscentrum

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med starka inslag av forskning och ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Du kan också engagera dig extra i t ex kvalitetsarbete.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till HR-ansvarig jobb@livio.se.

 

Vi söker en specialistläkare till Livio Falun

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på någon av våra kliniker kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av infertila par. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra infertilitetsutredningar, ta emot par för konsultation/rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Raghad Samir 073-7715540

 

Livio Fertilitetscentrum Gärdet söker en Specialistläkare

Vi söker en specialistläkare och erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar, samt ett roligt och omväxlande arbete där du har goda möjligheter att påverka din utveckling.

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på Livio Gärdet kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av infertila par. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter
Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra konsultationer, rådgivning, utredningar, samt planera och utföra fertilitetsbehandlingar. Utöver detta ingår utredning och behandling av donatorer samt patienter som är i behov av donerade könsceller.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Ett empatiskt förhållningsätt är ett krav.
Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid
Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Camilla Stenfelt, camilla.stenfelt@livio.se

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till joacim.larsson@livio.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 2020-07-05

Barnmorskemottagningen Livio i Malmö söker en barnmorska

Är du intresserad av ett meningsfullt arbete som barnmorska? Vi har ett stort tryck på vår mottagning och planerar till hösten att utöka med mer barnmorskekapacitet. Vi söker därför en barnmorska som skulle tycka det var roligt att arbeta hos oss! Som barnmorska på Livio kommer du att ha ett spännande och varierande arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter. Hos oss är passion den främsta meriten. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation och vårt nästa steg är att starta upp en barnavårdcentral som ska vara kopplad till barnmorskemottagningen. Denna mottagning är i full planering och väntas starta under hösten. Har du därför dessutom vidareutbildning som barnsjuksköterska finns det möjlighet att kombinera arbetet och arbeta både på barnmorskemottagningen och barnavårdcentralen vilka bedrivs i samma lokaler.

Arbetsuppgifter
På barnmorskemottagningen arbetar vi enligt ackrediteringsvillkoren för hälsovalet och du ansvarar för handläggandet av den normala graviditeten, erbjuder förlossningsförberedande kurser, preventivmedelsrådgivning samt STI provtagning. Vi erbjuder utöver detta cellprovskontroller enligt screeningprogrammet.
Utöver ovanstående kan arbetet innebära utåtriktat arbete samt rådgivning kring levnadsvanor, gärna genom motiverande samtal. I arbetet ingår även handledning av studerande. Arbetet är självständigt och stimulerande. Du kommer att arbeta i ett team som består av barnmorskor, sexolog och läkare.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad barnmorska med erfarenhet av mödravård. Har du också vidareutbildning som barnsjuksköterska är du vår drömkandidat! Vi söker en pigg och glad person som ser utmaningar som möjligheter. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du arbetar för att uppnå god trivsel i den dagliga verksamheten och medverkar till att alla patienter känner sig väl bemötta.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Deltid alternativt heltid kan vara aktuellt. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och erbjuder individuell lönesättning.

Kontaktperson
För mer information kring tjänsten kontakta Suzanne Lindholm, verksamhetschef, tel 0722-331314 eller via mail suzanne.lindholm@livio.se . Du kan också läsa mer om vår verksamhet på http://www.barnmorskemottagningen.se

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt CV till suzanne.lindholm@livio.se snarast möjligt, dock senast 2020-08-14. Intervjuer kan ske löpande och tjänsten kan tillsättas så fort vi hittar en lämplig kandidat.

Vi söker en embryolog till Livio Fertilitetscentrum Gärdet

Kliniken har ca 20 anställda och utför ca 700 IVF behandlingar per år.  Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter
Livio Fertilitetscentrum Gärdet söker en ny medarbetare till IVF-laboratoriet. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid
Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktperson
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Jens Winerdal på mail jens.winerdal@livio.se Du kan också läsa mer om verksamheten på vår hemsida www.livio.se.

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till jens.winerdal@livio.se snarast möjligt, dock senast 2020-07-31. Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.

 

Biomedicinsk analytiker till Livio Egg and Sperm Bank

Livio Egg and Sperm Bank är en del av Livio  och rekryterar donatorer för att hjälpa ofrivilligt barnlösa par och kvinnor att få sitt efterlängtade barn. Vår verksamhet växer och vi söker därför två biomedicinska analytiker till våra avdelningar, vid Livio Kungsholmen och vid Livio Göteborg.

Är du ute efter ett intressant och meningsfullt jobb kan detta vara en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter
Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Ta emot donatorer
  • Registrera, analysera, preparera och frysa inspermieprov
  • Metodutveckling

Vem är du?
Vi söker dig som kan jobba självständigt, men som också trivs med att jobba och samarbeta i team med alla oss härliga medarbetare inom olika yrkeskategorier och med olika personligheter.

Du är utbildad Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande och det är en stor fördel om du har erfarenhet av spermiediagnostik eller cellodling men det är inget krav.
Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots hög belastning i perioder. Du har en hög ansvarskänsla, är flexibel, serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård och omsorg i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med verksamhetens mål.

Arbetstid

Visstidsanställning, i första hand 6 månader, 50-100%, från 1 september eller efter avtal. Arbete kan förekomma vissa lördagar.

Kontaktperson
För mer information kring tjänsten kontakta Mona Bungum, vd, tel +46 73 985 05 22. Du kan också läsa mer om verksamheten på https://livio.se/livio-spermbank/

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till mona.bungum@livio.se snarast möjligt, dock senast 2020-08-15. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

 

Nu söker vi en barnmorska till Livio Gärdet

Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter, stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter
Som barnmorska kommer du att ha ett varierande arbete på mottagningen.  Arbetet omfattar mottagningsarbete, information till patienter och telefonrådgivning, assistering vid operativa ingrepp såsom t ex ägguttag, men även att medverka i utvecklingsarbeten. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt som du är en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, det är en fördel om du har IVF erfarenhet men det är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Vi välkomnar sökande med olika kulturell barkgrund och ser det som en fördel om du behärskar andra språk utöver svenska och engelska. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad.

Arbetstid
Tillsvidareanställning, 70-100 % tjänstgöringsgrad. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktperson
För mer information kring tjänsten kontakta Christina Rönnlund enhetschef på mottagningen, christina.rönnlund@livio.se

Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till Christina Rönnlund snarast möjligt, dock senast 2020-06-30. Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.

Vi söker en specialistläkare till Livio Malmö

Vi söker en specialistläkare och erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar, samt ett roligt och omväxlande jobb där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling. Vi vill att alla hos oss ska göra det de är bäst på varje dag!

Vill du bli en av oss?

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på någon av våra kliniker kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av infertila par. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra infertilitetsutredningar, ta emot par för konsultation/rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar. Utöver detta ingår utredning och behandling av donatorer, samt patienter som är i behov av donerade könsceller.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Ett empatisk förhållningsätt är ett krav. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Specialistläkare Malin Sundler
Epost: malin.sundler@livio.se
Du kan också läsa mer om verksamheten på vår här.

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till malin.sundler@livio.se Så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 2020-06-30