fbpx

Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio Fertilitetscentrum

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med bred medicinsk verksamhet och forskning i ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling.  Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till  jobb@livio.se.

 

Verksamhetschef till Livio Barnmorskemottagningen och BVC Malmö

Till Livio Barnmorskemottagning och vår nyöppnade BVC i Malmö söker vi nu en verksamhetschef. Barnmorskemottagningen etablerades 2014 och vi har nyligen startat en BVC i direkt anslutning till Barnmorskemottagningen. Enheterna har ett nära samarbete och består av ett kompetent och engagerat team som du kommer att leda i nära samarbete med medicinskt ledningsansvarig läkare.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ansvarar du för båda verksamheternas helhet. Du kommer att leda, följa upp och utveckla verksamheterna och medarbetarna. Du blir i högsta grad delaktig i företagets framtida utveckling. Du kommer också att delta i det kliniska arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla sjukvårdsverksamhet med goda referenser från tidigare anställningar.

Du har ett stort intresse för att utveckla både medarbetare och verksamhet. Du är tydlig i ditt ledarskap och har förmågan att coacha medarbetarna till att arbeta mot samma mål. Djupare kunskap eller utbildning inom ekonomi och/eller personalfrågor är särskilt meriterande. Har du även tidigare erfarenhet av att arbeta inom privat driven hälso- och sjukvård är det en fördel.

Du har förmågan att utveckla medarbetarnas kompetens och skapa ett positivt arbetsklimat. Att sträva efter effektivitet i arbetet liksom att uppnå ekonomiska resultat är självklart för dig. Vi värdesätter egenskaper som handlingskraft, lyhördhet, kommunikationsförmåga och tydlighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Din arbetsgrupp präglas av stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.

Anställningen

Sysselsättningsgraden för tjänsten är 80-100 % som fördelas på strategiskt och operativt arbete kring verksamheten och medarbetarna samt klinisk arbete. Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till kandidatens uppsägningstid.

Ansökan och frågor

Varmt välkommen att skicka dina frågor eller ansökan (med CV och personligt brev) per mail till jobb@livio.se, märk med ”Verksamhetschef BMM och BVC Malmö” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är den 7 februari 2021, anställningsintervjuer kommer att ske löpande.