Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio Fertilitetscentrum

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med starka inslag av forskning och ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Du kan också engagera dig extra i t ex kvalitetsarbete.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till HR-ansvarig jobb@livio.se.

 

 

Vi söker en specialistläkare till Livio Falun

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på någon av våra kliniker kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av infertila par. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra infertilitetsutredningar, ta emot par för konsultation/rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Raghad Samir 073-7715540

Nu söker vi en barnmorska till Livio Gärdet

Är du ute efter ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter, stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig.
Arbetsuppgifter
Som barnmorska kommer du att ha ett varierande arbete på mottagningen.  Arbetet omfattar mottagningsarbete, information till patienter och telefonrådgivning, assistering vid operativa ingrepp såsom t ex ägguttag, men även att medverka i utvecklingsarbeten. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt som du är en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.
Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, det är en fördel om du har IVF erfarenhet men det är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Vi välkomnar sökande med olika kulturell barkgrund och ser det som en fördel om du behärskar andra språk utöver svenska och engelska. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad.
Arbetstid
Tillsvidareanställning, 70-100 % tjänstgöringsgrad. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Kontaktperson
För mer information kring tjänsten kontakta Christina Rönnlund enhetschef på mottagningen, christina.rönnlund@livio.se
Ansökan
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till Christina Rönnlund snarast möjligt, dock senast 2020-06-30. Observera att intervjuer sker löpande även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.

 

Vi söker en specialistläkare till Livio Malmö

Vi söker en specialistläkare och erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar, samt ett roligt och omväxlande jobb där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling. Vi vill att alla hos oss ska göra det de är bäst på varje dag!

Vill du bli en av oss?

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på någon av våra kliniker kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av infertila par. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra infertilitetsutredningar, ta emot par för konsultation/rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar. Utöver detta ingår utredning och behandling av donatorer, samt patienter som är i behov av donerade könsceller.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Ett empatisk förhållningsätt är ett krav. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Specialistläkare Malin Sundler
Epost: malin.sundler@livio.se
Du kan också läsa mer om verksamheten på vår här.

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till malin.sundler@livio.se Så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 2020-06-30

 

Just nu söker vi en kvalitets- och verksamhetsutvecklare till Livio!

Brinner du för ständiga förbättringar, ordning och reda samt effektiva flöden? Är du både detalj- och processorienterad?

Arbetsuppgifter

I rollen kvalitets- och verksamhetsutvecklare kommer du bl.a. att:
• Ansvara för kvalitetssystemets övergripande struktur
• Ansvara för att vårt dokumenthanterings-program Centuri fungerar och är effektivt
• Arbeta målmedvetet för att säkerställa att kvalitets- och miljöledningssystemet underhålls i enighet med relevanta certifieringar och ackreditering (ISO 9001, ISO 14001 och ISO 15189)
• Utvärdera och utveckla processer. Identifiera förbättringsområden
• Sammanställa, analysera och följa upp klinikernas arbete med resultat från patientenkäter
• Analysera och sammanställa klinikernas händelserapportering
• Planera för och samordna interna- och externa revisioner
• Genomföra händelse- och riskanalyser
• Stöda klinikernas kvalitets- och miljökoordinatorer och internrevisorer i deras arbete.
• Dataskyddsombud för Livio
I rollen ingår även att självständigt driva utvecklingsprojekt. Hos oss får du stort eget ansvar och handlingsutrymme. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och värdesätter innovativa idéer och lösningar.

Du rapporterar direkt till den medicinska chefen.

Kvalifikationer

Du som söker har dokumenterad erfarenhet av kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling. Tidigare arbete med programmet Centuri är meriterande. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård är en fördel. Vi förutsätter att du har mycket goda referenser från tidigare anställningar samt behärskar det svenska och det engelska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är noggrann, kvalitetsmedveten och självständig i ditt arbetssätt. Du har en hög ansvarskänsla och kan driva egna ansvarsområden framåt. Att sträva efter effektivitet i arbetet är självklart för dig. Du bidrar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras inom Livio.
Du ska vara flexibel med utpräglad servicekänsla och ha lätt för att samarbeta. Du har förmågan att möta människor och bidra med din personlighet till ett positivt arbetsklimat. Vi söker dig som har förmågan att få olika personalkategorier att arbeta mot samma mål.
Vi värdesätter egenskaper som handlingskraft, lyhördhet, kommunikationsförmåga och tydlighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och samtidigt roligt arbete i en framgångsrik och växande organisation. Våra medarbetare präglas av stor kunskap inom sina respektive områden och starkt engagemang för verksamheten. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform

Heltidsanställning. Tillträde 2020-09-01 eller efter överenskommelse.

Plats

Tjänsten är förlagd till Stockholm.

Ersättning

Fast månadslön.

Ansökan

För mer information kontakta gärna Anna Karin Lind, medicinsk chef, annakarin.lind@livio.se
Ansök till tjänsten genom att mejla ett personligt brev samt meritförteckning till suzanne.lindholm@livio.se Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2020-06-15. Intervjuer kan ske löpande även under ansökningstiden.

 

Vi söker en sjuksköterska/barnmorska till Livio Fertilitetscentrum Malmö, vikariat

Som sjuksköterska eller barnmorska på Livio Fertilitetscentrum Malmö kommer du att ha ett varierande och spännande arbete på mottagning och operation. Söker du ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och ett starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Som Sjuksköterska/barnmorska kommer du att ha ett varierande arbete på mottagningen. Arbetet omfattar mottagningsarbete, information till patienter och telefonrådgivning, assistering vid operativa ingrepp såsom t ex ägguttag, men även att medverka i utvecklingsarbeten.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller barnmorska. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av IVF men det är inget krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Arbetstid

Vikariat pga föräldraledighet på kliniken, 40-50 % tjänstgöringsgrad. Anställningsstart 2020-09-01. Eventuellt finns möjlighet till förlängning eller fast anställning.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Annica Netterheim på annica.netterheim@livio.se. Läs gärna mer om oss på Livio Malmö här.
Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till annica.netterheim@livio.se snarast möjligt märk din ansökan med ”Sjuksköterska vikariat Malmö”, dock senast 2020-05-27, Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.