Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio Fertilitetscentrum

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med starka inslag av forskning och ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Du kan också engagera dig extra i t ex kvalitetsarbete.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till HR-ansvarig jobb@livio.se.

 

Mottagningschef till Livio Fertilitetscentrum Gärdet

Livio Gärdet är som en del av Liviogruppen en privat klinik i Stockholm med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och assisterad befruktning. Vi erbjuder fertilitetsutredningar, IVF, inseminationer och äggfrysning av medicinska eller sociala skäl. Vi erbjuder privata behandlingar men har också ett avtal med Stockholms läns landsting. Vi har stor erfarenhet, kunskap och intresse för donationsbehandlingar och kliniken är HBTQ-certifierad. Livio Gärdet har ca 23 anställda och utför ca 700 IVF behandlingar per år. Du kan också läsa mer om verksamheten här.

Som mottagningschef på Livio Fertilitetscentrum Gärdet kommer du att ha ett varierande och spännande arbete på mottagning och operation med uppdraget att leda, fördela, följa upp och utveckla mottagningsarbetet och hela klinikens verksamhet. Du kommer att ingå som en viktig person i klinikens ledningsgrupp. Söker du ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter, stora möjligheter att påverka och med mycket ansvar kan detta vara en tjänst för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar mottagningsarbete, så som att ge information till patienter/par i behandling och rådgivning per telefon. I ditt arbete som mottagningschef ingår även personalansvar för mottagningen. Du kommer att ha ett nära samarbete med klinikens verksamhetschef. I din roll ingår även att samverka med mottagningschefer på våra övriga kliniker som ingår i koncernen Livio AB.

Vem är du?

Vi söker dig som helst är legitimerad barnmorska. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av IVF men det är inget krav. Du får gärna ha tidigare chefserfarenheter. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål. Det är en fördel om du har erfarenhet från privat verksamhet.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Joacim Larsson på joacim.larsson@livio.se

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till jobb@livio.se snarast möjligt märk din ansökan med ” Mottagningschef Gärdet”, dock senast 2019-11-08, Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.

IVF-gruppen vid Sophiahemmet söker en mottagningschef

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller barnmorska och som vill ta klivet in på en av Stockholms största privata IVF-kliniker. Vi genomför fertilitetsutredningar och behandlingar inom vårdval gynekologi, fertilitet och assisterad befruktning.
Välkommen till en mottagning som är i kraftig expansion och som i hög grad präglas av teamarbete. Det är en fördel om du har erfarenhet av kvinnosjukvård och/eller IVF men inget krav, detsamma gäller tidigare chefserfarenhet.
IVF-gruppen vid Sophiahemmet startade sin verksamhet 1984 som den första privata IVF-kliniken i Norden. Varje år utförs runt 800 IVF-behandlingar och inom kliniken utförs även andra fertilitetsbehandlingar och utredningar. IVF-gruppen vid Sophiahemmet är en del av Livio-gruppen.

Arbetet som mottagningschef omfattar personalansvar, leda och fördela det dagliga arbetet samt vara delaktig i att planera och utveckla verksamheten framåt. Dessutom ingår sedvanliga sjuksköterske- och barnmmorskeuppgifter såsom mottagningsarbete, information till patienter, rådgivning per telefon och assisterande vid ägguttag. Medverkan i forsknings- och utvecklingsarbete kan förekomma.
Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du bör kunna arbeta effektivt även under tidspress och behålla lugnet trots periodvis hög belastning. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad och engagerad. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Vi välkomnar sökande med olika kulturell bakgrund och ser det som en fördel om du behärskar även andra språk utöver svenska och engelska.

Arbetstid 100%, deltid kan diskuteras.
Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning, har goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter samt bl a friskvårdsbidrag.

Kontaktperson: För mer information om tjänsten kontakta Lena George, verksamhetschef. Telefon:08-4062859 Epost: lena.george@livio.se

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till lena.george@livio.se snarast möjligt, dock senast 2019-10-15 Intervjuer sker löpande även under ansökningsperioden.

 

Vi söker Ekonom/ löneadministratör till Livio!                              

Vi söker en löneadministratör på 50% och en ekonom på 50%. Dessa befattningar kan täckas antingen av två personer på halvtid eller en person på heltid beroende på vilken kompetens den sökande besitter.

Arbetsuppgifter                                                                                                                

Som ekonom kommer du att ansvara för:

  • Redovisning
  • Handha leverantörsreskontra och kundreskontra
  • Månads- och årsbokslut
  • Bistår klinikerna i ekonomiska frågor
  • Budgetarbete

Löneadministratör:

  • Bereda löner för alla medarbetare i Sverige etc
  • Handha pensioner
  • Administrera sjukförsäkring för anställda
  • Ta fram rapporter för AGI
  • Bistå medarbetarna i lönefrågor

Du rapporterar direkt till ekonomichefen.

Kvalifikationer
Du som söker är utbildad ekonom på högskolenivå eller motsvarande och har dokumenterad erfarenhet av redovisning respektive löneberedning.  Vi förutsätter att du har mycket goda referenser från tidigare anställningar samt behärska det svenska och det engelska språket i tal och skrift.

Du skall vara engagerad och serviceinriktad. Har du arbetat med Hogia är det meriterande. Har du även tidigare erfarenhet av att arbeta inom privat driven hälso- och sjukvård är det en fördel.

Personliga egenskaper
Du har förmågan att möta människor och bidra med din personlighet till ett positivt arbetsklimat. Att sträva efter effektivitet i arbetet är självklart för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder                                                                                                                             

Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och samtidigt roligt arbete i en framgångsrik och växande organisation. Våra medarbetare präglas av stor kunskap inom sina respektive områden och starkt engagemang för verksamheten. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform                                                                                                               

Tjänsten är en heltids-/deltidsanställning beroende på tjänstens upplägg. Tillträde 7 januari 2020 eller efter överenskommelse.  Din arbetsplats är i Stockholm.

Ersättning
Fast månadslön.

Ansökan 

För mer information kontakta gärna Elisabet Sandgathe, ekonomichef, på 031-7104612. Du ansöker till tjänsten via mail till suzanne.lindholm@livio.se  Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2019-09-25. Intervjuer kan ske löpande även under ansökningstiden. Specificera noga i din ansökan vilken del av tjänsten du är intresserad av alternativt om det gäller båda delar.