Donationsbehandlingar – insemination och IVF

Donation tillämpas vid infertilitet som beror på t ex avsaknad av ägg eller spermier samt för lesbiska par och ensamstående kvinnor. Vid donation kan både insemination och IVF tillämpas som behandlingsmetoder.

Alla kliniker i Liviogruppen kan nu kan erbjuda IVF-behandling med donerade spermier eller med donerade ägg. För IVF-behandling med donerade spermier har vi inga väntetider. Hör av dig till den av våra kliniker där du önskar behandling så får du snabbt en tid. Alla kliniker inom Liviogruppen erbjuder IVF / assisterad befruktning med donerade ägg och spermier.

Vi arbetar sedan årsskiftet 18/19 framgångsrikt med rekryteringen av äggdonatorer via Livio Egg and Sperm Bank vilket borgar för korta väntetider även för patienter som behöver IVF-behandling med donerade ägg. Välkommen att kontakta den klinik där du önskar behandling redan nu. För IVF-behandling med donerade ägg tar vi emot vi patienter upp till (icke-fyllda) 46 år.

Livio IVF-klinikken Oslo och Livio Reykjavik utför både insemination och IVF-behanding med donerade spermier. Särskilda regler för gametdonation i övrigt gäller på Island och Norge.